گزارش تصویری ازاولین ماه پاییزی
گزارش تصویری ازفعالیت های مهرماه(بخش دوم)

گزارش تصویری ازاولین ماه پاییزی جدید گالری

آغاز سال تحصیلی برای آن‌ها که با محیط آموزشی سر‌و‌کار دارند، روزهایی زنده، پویا و سرشار از انرژی را به همراه دارد که می‌تواند برای شناسایی و یافتن جریان‌های صعودی و حتی خلق آن‌ها فرصتی مناسب باشد.چه بساکه بابیماری منحوس کرونا همراه گردد. این ایام باشکوه را به محضر همکاران گرامی و دانش‌آموزان عزیزتبریک عرض می‌نمائیم و آرزومند تحقق آرزوهای همراهان هستیم.

گزارش تصویری ازاولین ماه پاییزی
گزارش تصویری ازفعالیت های مهرماه(بخش اول)

گزارش تصویری ازاولین ماه پاییزی جدید گالری

تبریک حلول ماه ربیع الاول
تبریک ماه ربیع الاول

تبریک حلول ماه ربیع الاول

با پایان ماه صفر، بوی خوش ربیع الاول به مشام می رسد ماهی که بهار ماه ها تلقی می شود چرا که در این ماه برکات الهی و رحمت خداوند پدیدار شده و نور درخشان الهی بر زمین و زمینیان تابانده می شود.حلول ماه ربیع الاول، ماه جشن و سرور اهل بیت(ع) برشما اولیای محترم ودانش آموزان عزیزمان مبارک باد.

جشـــــــــن الفــــــــــبا
جشن الفبا وپایان سال تحصیلی ۹۹-۹۸ دانش آموزان

جشـــــــــن الفــــــــــبا گالری

جشن الفبا وپایان سال تحصیلی ۹۹-۹۸ دانش آموزان پایه اول ضمن توجه به دستورالعمل های بهداشتی درآخرین روزهای تابستان باحضور پسرهای عزیزمان درحیاط مدرسه برگزار گردید . خداوندمنّان را شاکریم که زمینه ساز شکوفایی بهار باسوادی دروجود فرزندان میهن عزیزمان بودیم وآرزوداریم اینک که نهال نوپای دانش دروجودشان جوانه زده است روزبه روزسبزتر وازآموخته هایشان درراه خدمت به بندگان خدابهره گیری نمایند.