کسب رتبه ی اول استانی درجشنواره علمدار
کسب رتبه ی اول استانی

کسب رتبه ی اول استانی درجشنواره علمدار گالری

کسب رتبه اول استانی جناب آقای سیدرضامیرعظیمی معاون پرورشی دبستان سما شهرری در رشته ی شعر جشنواره ی علمدار را خدمت تمامی فرهیختگان وخانواده بزرگ سما تبریک و تهنیت عرض نموده وبرای ایشان از درگاه ایزد منان مزید توفیقات برای خدمتی سرشار از شور و نشاط و مملو از توکل الهی در جهت رشد و شکوفایی ایران اسلامی رامسئلت داریم.

جلسه هم اندیشی شورای آموزگاران وکادراجرایی مدرسه
جلسه شورای آموزگاران وکادر اجرایی مدرسه

جلسه هم اندیشی شورای آموزگاران وکادراجرایی مدرسه گالری

جلسه شورای آموزگاران وکادراجرایی مدرسه با هدف هم اندیشی درزمینه مسائل آموزشی ورفع مشکلات سیستم آموزش مجازی وبرنامه ریزی درخصوص اجرای هرچه بهتر امتحانات نوبت اول با حضور مدیر محترم مدرسه جناب آقای مهندس حسن کریمی وکادر اداری وآموزشی برگزارگردید. که ضمن تقدیروتشکر از زحمات معلمین بزرگوار درطول این سه ماه وبیان نقطه نظرات درخصوص ارتقاء سطح عملکرد مدرسه از معاونت محترم آموزشی وسه تن از آموزگاران و همچنین برگزیدگان استانی ومنطقه ای طرح جابربن حیان تقدیر به عمل آمد.

گزارش تصویری ازاولین ماه پاییزی
گزارش تصویری ازفعالیت های مهرماه(بخش دوم)

گزارش تصویری ازاولین ماه پاییزی گالری

چه شعف انگیز است نم نم بارش قطرات علم و دانش و طراوت نسیم روح انگیز آن برای شکفتن غنچه های اندیشه ی انسانهای به انتظار نشسته در پگاه میلاد فصل علم و دانش. چه زیباست فرارسیدن این فصل نورانی و حیات بخش که از گذشته های دور ، نیاکان ما با آمدنش ردای مباهات به تن می کردند و با نگاهی سرشار از مهربانی به انتظار آمدنش اشک شوق جاری می کردند. زدودن غبار ظلمت و جهل ، رویش غنچه های علم و دانش، گام نهادن در سرزمین نور ، گسترانیدن سفره های موفقیت ، در سر آغازی فصل مهر است. مهر فصلِ خشکیدن و زرد شدن و ریختن نیست. آغاز روییدن کتاب بر ساقه دست هاست. مهرتان پیروز و مهر ورزی تان همیشگی باد.

گزارش تصویری ازاولین ماه پاییزی
گزارش تصویری ازفعالیت های مهرماه(بخش اول)

گزارش تصویری ازاولین ماه پاییزی گالری

آغاز سال تحصیلی برای آن‌ها که با محیط آموزشی سر‌و‌کار دارند، روزهایی زنده، پویا و سرشار از انرژی را به همراه دارد که می‌تواند برای شناسایی و یافتن جریان‌های صعودی و حتی خلق آن‌ها فرصتی مناسب باشد.چه بساکه بابیماری منحوس کرونا همراه گردد. این ایام باشکوه را به محضر همکاران گرامی و دانش‌آموزان عزیزتبریک عرض می‌نمائیم و آرزومند تحقق آرزوهای همراهان هستیم.

تبریک حلول ماه ربیع الاول
تبریک ماه ربیع الاول

تبریک حلول ماه ربیع الاول

با پایان ماه صفر، بوی خوش ربیع الاول به مشام می رسد ماهی که بهار ماه ها تلقی می شود چرا که در این ماه برکات الهی و رحمت خداوند پدیدار شده و نور درخشان الهی بر زمین و زمینیان تابانده می شود.حلول ماه ربیع الاول، ماه جشن و سرور اهل بیت(ع) برشما اولیای محترم ودانش آموزان عزیزمان مبارک باد.

جشـــــــــن الفــــــــــبا
جشن الفبا وپایان سال تحصیلی ۹۹-۹۸ دانش آموزان

جشـــــــــن الفــــــــــبا گالری

جشن الفبا وپایان سال تحصیلی ۹۹-۹۸ دانش آموزان پایه اول ضمن توجه به دستورالعمل های بهداشتی درآخرین روزهای تابستان باحضور پسرهای عزیزمان درحیاط مدرسه برگزار گردید . خداوندمنّان را شاکریم که زمینه ساز شکوفایی بهار باسوادی دروجود فرزندان میهن عزیزمان بودیم وآرزوداریم اینک که نهال نوپای دانش دروجودشان جوانه زده است روزبه روزسبزتر وازآموخته هایشان درراه خدمت به بندگان خدابهره گیری نمایند.